Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

P-Shine - JAPONSKÁ MANIKÚRA

 Obrazek

Speciální metoda úpravy nehtů pomocí pravého včelího vosku.

· regenerace přírodních nehtů

· zbaví nehty lámání a třepení

· dodá nehtům lesk a pružnost

· prokrvení a zdravý růst nehtů 

P-Shine

Pro krásu a zdraví Vašich nehtů

Pro zdraví Vašich přírodních nehtů a s tím související jejich svěží vzhled máme pro Vás připraven P–shine. Ať máte roztřepené, lámavé či nerostoucí nehty, P-Shine jim navrátí jejich zdravý vzhled. Při tomto druhu ošetření dochází k regeneraci a vyživení Vašich nehtů - po aplikaci mají vysoký lesk a vypadají skvěle.

Kúra podporuje prokrvení a zdravý růst nehtů. Hlavními složkami P-shinu je včelí vosk (ten je bohatým zdrojem minerálních prvků, bílkovin, cukrů a mastných kyselin) a křemičitá hlinka, které se nanášejí na nehet speciální leštičkou a zalešťují se. Na nehtu se vytvoří ochranná vrstva, která nehet vyživuje. Rozdíl je viditelný ihned po první aplikaci, nehet získá velmi vysoký lesk. Tato ochranná vrstva se musí pravidelně do 14-ti dnů doplňovat, aby bylo docíleno zlepšení kvality Vašich přírodních nehtů.

A co muži?

P-Shine není určen jen pro ženy. Je to regenerace nehtů vhodná i pro muže, protože také mužům poslední dobou stále více záleží na upraveném vzhledu rukou. P-Shine je pro ně přirozenou metodou péče o nehty.

 

 

  

ZPĚT