Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

MIKROMASÁŽ

OČNÍHO OKOLÍ

 

  Většinu informací o světě získáváme prostřednictvím zraku. Lidské oko může rozlišit až 10 milionů různých odstínů.

 

Obrazek

 

  Na oční okolí má vliv mnoho negativních jevů, které jsou způsobeny životním stylem. Je to především kouření, ostré sluneční světlo, práce s počítači, jízda autem, zářivky, suchý vzduch a v neposlední řadě nízká spotřeba minerálních vod. Z vnitřních vlivů pak působí špatná funkce ledvin a nemoci očí. Oči jsou zahlcovány toxiny z kouření, prachem, popílkem a chlorem.

  Nejzřetelnějším znakem zhoršení kvality kůže kolem očí je její ztenčení, kůže povoluje, začíná prosvítat cévní kresba, mizí podkožní tuk, vlivem povětrnosti a slunečních paprsků se mohou objevit pigmentová ložiska, kožní povrch se zvrásňuje.

  MIKROMASÁŽÍ se docílí:

  • zlepšení vrásek v okolí očí
  • snížení nitroočního tlaku
  • možnosti zlepšení zraku
  • zmenšení váčků pod očima
  • zprůchodnění dutin

  A co je nejdůležitější - kůže se promastí a oddálí se tak její ztenčení a vznik viditelných známek stárnutí. Mikromasáž podporuje vyplavování toxinů a jejich odvodu do lymfatických cest, způsobuje zlepšení cévní kresby okolo očí, účinně předchází únavě očí. Zároveň se posiluje i obočí, které během let klesá.

  Ošetření mikromasáží očního okolí trvá přibližně 25min. Jde o jedinečné a ucelené ošetření, přizpůsobené potřebám očního okolí a schopné vrátit pokožce všechny její přirozené obranné funkce, což jí umožňuje znovu získat veškerou krásu a svěžest.

  Vynikajících výsledků dosahujeme při kúře spojené s přístrojovým ošetřením – elektroliftingem. Doba celkového očního ošetření je cca 50 min.

  Frekvence ošetření:  Kúra sestávající z 10 ošetření aplikovaných 2x týdně 

   

 

 

ZPĚT