Jdi na obsah Jdi na menu
 


                

KOSMETICKÉ

FOTOBĚLENÍ  ZUBŮ

 

 

Nejbližší termín ošetření je

úterý 10.10.2017 

 

 

Obrazek

 

Kosmetické bělení zubů

PRO OSLNIVÉ ZUBY A KRÁSNÝ ÚSMĚV

 

 

Kdo má zuby bílé jako perly, má skvělý úsměv!

 
 

A skvělý úsměv dělá velký dojem….

  

 

obr012.jpg

 

 

Toto je ten pravý důvod, proč stále více lidí hledá řešení, jak mít zuby bílé jako perly.  

 

 

obr586.jpg

 

 

obr591.jpg

  

 

 

PRŮBĚH OŠETŘENÍ

  • Domluvte si termín ošetření v našem salonu.
  • Dostavte se do salonu v domluvenou hodinu s předem vyčištěnými zuby.
  • Při první návštěvě dostanete pouzdro s ústní „vaničkou“ a aplikační pinzetou.
  • Operátorka Vám vysvětlí postup celého ošetření, připraví vše potřebné a vysvětlí Vám způsob, jakým si „vaničku“ vložíte do úst. Po správném umístění „vaničky“ Vám operátorka nasadí ochranné brýle a poté zapne UV lampu, jejíž teplo a světlo se díky fokálnímu okénku ve „vaničce“ rozptýlí po zubech.
  • Každých 20 minut Vám operátorka vymění bělící pásky umístěné ve „vaničce“.
Důležité: nezapomeňte si své pouzdro s vaničkou a pinzetou přinést na další návštěvu!


 

Obrazek


 

Ceník ošetření bělení zubů
1. ošetření (40 minut): 1200Kč
2. ošetření (40 minut): 1200Kč
udržovací ošetření (40 minut): 1200Kč

Cena zahrnuje: Černé pouzdro se zubní "vaničkou, aplikační pinzetou a bělící pásky. Pronájem speciální UV lampy a ochranných brýlí. Odbornou obsluhu lampy. Odborné vysvětlení.
 
 

Otázky a odpovědi

  1. Je bělení zubů škodlivé?
    Nedávný vědecký výzkum provedený na univerzitě v Leuvenu dokazuje, že jsou-li zuby normální a zdravé, nedojde k žádným negativním projevům na zubní sklovině. Toto ošetření zajišťuje přesnou úroveň dávkování vyhovující všem zákonným požadavkům.
  2. Jak dlouho trvá ošetření?
    První fáze ošetření trvá 40minut, kdy každých 20 minut dochází k výměně bělících pásků. Druhá fáze ošetření, kterou se doporučuje provést 3-4 týdny po první fázi, trvá také 40 minut. Je možné absolvovat i třetí udržovací  fázi, která trvá rovněž 40 min a je vhodné ji podstoupit po několika měsících.
    Po ošetření můžete vést běžný život se všemi běžnými návyky, nicméně z preventivních důvodů nedoporučujeme ihned po ošetření konzumovat příliš studené či příliš horké nápoje a pokrmy.
  3. Jak si je udržet bílé i po ošetření?
    Po ukončení celé kúry budou Vaše zuby znatelně bělejší.( Účinnost je u 90% uživatelů.) Pro udržení jejich bělejší barvy doporučujeme se vyhnout se nápojům a potravinám, které zubní sklovinu zabarvují (káva, čaj, červené víno…), kouření a špatným hygienickým návykům.
  4. Jaká aktivní složka způsobuje vybělení skloviny?
    Aktivní přísadou všech bělících produktů na zuby v  kosmetice je peroxid vodíku, který dokáže proniknout povrchem zubní skloviny, aniž by ji poškodil. Tímto způsobem dochází k odstranění skvrn způsobených kouřením, kávou, červeným vínem nebo prostým stárnutím.
  5. Je bělení zubů vhodné pro každého?
    Tento způsob bělení zubů je účinný u 90 % uživatelů. U  osob, které mají geneticky nažloutlé zuby, nebo jejichž sklovina utrpěla barevné změny z důvodu nadměrného užívání fluoridů, nebo mají příliš pórovité zuby, bělící efekt nebude tak patrný. Lidé, kteří v mládí užívali tetracyklin, by toto ošetření podstupovat také neměli – efekt by byl minimální. Zároveň se ošetření nedoporučuje provádět v případě těhotných a kojících žen, nebo u osob, které krátce předtím prodělali operaci zubů nebo trpí zánětem dásní. V případě pochybností konzultujte vhodnost ošetření s Vaším zubním lékařem.
 
 

obr572.jpg

 

 

Ošetření si můžete objednat a podstoupit v našem salónu, zajišťují ho odborníci společnosti Dermic s.r.o.

 

 

 

 

ZPĚT